Drogi Kliencie! Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby jak najszybciej odpowiedzieć na przychodzące zapytania. Tymczasem zachęcamy do zapoznania się z treścią artykułów w sekcji (FAQ) - znajdziesz tam odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Pomoc
Polityka prywatności

Poniższe oświadczenie zostało przygotowane przez Azamoda spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawa ( 02-681), ul. Aleja Wyścigowa 6, wpisaną do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000662382, NIP: 5213767277, REGON: 366523817, o kapitale zakładowym w wysokości 200 000,00 zł („Właściciele Strony”) i zawiera zasady zbierania i rozpowszechniania informacji o osobach korzystających ze strony www.multu.pl („Strona”).

Właściciele Strony ograniczają zbieranie i wykorzystanie informacji o osobach korzystających ze Strony do niezbędnego minimum.

W uzasadnionych przypadkach (w szczególności proces rejestracji na Stronie i badania ankietowe) Właściciele Sklepu zastrzegają sobie możliwość zbierania informacji o Użytkownikach, takich jak dane osobowe - w szczególności: dane adresowe imię i nazwisko, dane do faktury, adres dostawy, numer telefonu oraz adres poczty elektronicznej i tym podobne. Niepodanie określonych danych może ograniczać możliwość korzystania ze Strony lub określonych usług.

Powyższe dane przetwarzane są na podstawie zgody Użytkowników, która może być udzielona poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola na formularzu rejestracyjnym wypełnianym podczas procesu rejestracji na Stronie jak również ustawowego upoważnienia do przetwarzania danych niezbędnych w celu realizacji umów sprzedaży zawieranych na odległość oraz świadczenia przez Właścicieli Sklepu (lub podmioty z nim współpracujące) usług, w tym dla realizacji zamówień składanych za pomocą Strony lub telefonicznie, obsługi Strony, własnych celów marketingowych.

Informacje te nie będą udostępniane osobom trzecim za wyjątkiem przypadków uzyskania uprzedniej zgody osób korzystających ze Strony, w wypadku sprzedaży lub przeniesienia całości lub części przedsiębiorstwa Właścicieli Sklepu lub zbycia aktywów (w tym wypadku o ile Użytkownik nie odmówi zgody na takie przekazanie danych osobowych) lub jeżeli przekazania takich informacji określonym organom wymagają przepisy obowiązującego prawa i służą głównie do kontaktu z osobami korzystającymi ze Strony lub realizacji zobowiązań Właścicieli Strony wobec osób korzystających ze Strony.

Właściciele Strony zastrzegają sobie możliwość gromadzenia danych dotyczących IP oraz tzw. „cookies” lub podobnych technologii informatycznych poszczególnych osób odwiedzających Stronę, celem tworzenia zestawień statystycznych mówiących o oglądalności Strony, a także w celu możliwie szybkiego diagnozowania problemów związanych z połączeniem ze Stroną. Właściciele Sklepu oświadczają, że za wyjątkiem sytuacji uregulowanych w prawie polskim dane dotyczące IP oraz „cookies” nie będą przekazywane osobom trzecim w sposób umożliwiający identyfikację poszczególnych osób odwiedzających Stronę.

Właściciele Sklepu oświadczają, że możliwie najlepiej będą chronili dane osób korzystających ze Strony przed dostępem do nich przez niepowołane osoby trzecie.

Polityka prywatności stron zewnętrznych, do których odnośniki mogą ewentualnie znajdować się na Stronie uregulowana jest osobnymi postanowieniami, których treść najczęściej znajduje się na danych stronach zewnętrznych. Właściciele Sklepu nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za wyżej wymienione postanowienia, a także za sposób w jaki właściciele przedmiotowych serwisów traktują dane osób korzystających z tych serwisów.

  1. Strona zbiera informacje podane dobrowolnie przez Użytkownika.
  2. Strona może zapisać ponadto informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP).
  3. Dane w formularzu nie są udostępniane podmiotom trzecim inaczej, niż za zgodą Użytkownika.
  4. Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór potencjalnych Klientów, zarejestrowany przez Właścicieli Sklepu w rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
  5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego.
  6. Dane podane w formularzach mogą być przekazane podmiotom technicznie realizującym niektóre usługi – w szczególności dotyczy to przekazywania informacji o posiadaczu rejestrowanej domeny do podmiotów będących operatorami domen internetowych (przede wszystkim Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa j.b.r – NASK), stron obsługujących płatności lub też innych podmiotów, z którymi Właściciele Serwisu w tym zakresie współpracują.
  1. Strona korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Strony. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp są Właściciele Sklepu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
    1. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    2. utrzymanie sesji Użytkownika (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Strony ponownie wpisywać loginu i hasła;
    3. określania profilu Użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.
  5. W ramach Strony stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownik może dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Strony.
  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z Właścicielami Sklepu reklamodawców oraz partnerów.
  9. Zalecane jest zapoznanie się z polityką ochrony prywatności tych podmiotów celem poznania zasad korzystania z plików cookies wykorzystywanych w statystykach tych podmiotów:
    1. Polityka ochrony prywatności Google Analytics.
  10. Pliki cookies mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki Użytkownik korzysta ze Strony. W tym celu mogą zachować informacje o ścieżce nawigacji Użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
  11. W zakresie informacji o preferencjach Użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google Użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
  1. Informacje o niektórych zachowaniach Użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania Stroną oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
  2. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
    1. czas nadejścia zapytania,
    2. czas wysłania odpowiedzi,
    3. nazwę stacji Klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
    4. informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
    5. adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez Użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście na Stronę nastąpiło przez odnośnik,
    6. informacje o przeglądarce Użytkownika,
    7. informacje o adresie IP.
  3. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi Stronę.
  4. Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.
  1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
  3. Właściciele Strony mogą mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Stronę upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.
Jeśli Użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji Użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach uniemożliwić korzystanie ze stron WWW.
Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie oraz przekazywanie i udostępnianie podmiotom trzecim moich danych osobowych przez Azamoda spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawa ( 02-681), ul. Aleja Wyścigowa 6 (KRS: 0000662382) w celu realizacji i obsługi zamówienia w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 1997r. nr 133 poz. 883, tekst jednolity Dz.U. 2016r. poz. 922).
Darmowa Dostawa
Na pierwsze zakupy powyżej 80 zł
W górę